Aaand... Action!

Billeddagbog fra Berlin

Jeg er fornyligt kommet hjem efter små to uger i Berlin, hvor jeg har drukket en forfærdeligt masse kaffe, spist brunch og veggie bagels i lange baner, set venner og selvfølgelig arbejdet.

DSC03018DSC03020
Julia (ovenfor) kender jeg fra mit første år i Paris, da jeg arbejdede som au-pair. Vi bondede over fotonørderi og mode (på dét tidspunkt var jeg overbevist om, at jeg ville gøre karriere indenfor modebranchen). Vi mødtes selvfølgelig i Hallesches Haus, som er et af mine absolut yndlingssteder i Berlin – en konceptforretning i Kreuzberg, hvor de laver god kaffe på bønner fra lokale risterier.

DSC03089 DSC03113
Anne-Marie (højre) kender jeg fra min rejse til Nepal for to år siden, hvor vi begge var på buddhistisk klosterophold. Hun er fra England, men har boet 6+ år i Berlin, hvor hun har arbejdet som barista på samtlige af byens specialkaffebarer, og pt. laver kaffe på den veganske kaffebar, Black Sheep, der ligger ved Alt-Treptow.

DSC03049 DSC03168DSC03273 DSC03132
Den bedste brunch i Berlin fås hands downDistrikt Coffee i Mitte. Her kom jeg tre gange imens jeg var i byen – Første gang for kaffen, anden gang for deres acai superfood bowl (og kaffe), og tredje gang for deres kærnemælkspandekager (og kaffe). Hæhæ.

DSC03204 IMG_5527
Josefine – som jeg kender fra Paris, og som faktisk er pære-dansk – besøgte mig et par dage imens jeg var i Berlin. Og hun blev ret glad for byen, for hun flytter nemlig dertil næste måned! Jubii. (ps. den fine latte-art ovenfor blev serveret for os på fantastiske Ben Rahim i Mitte)

Husk også at følge mig på Instagram for billeder og live-story.

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aaand... Action!