SAS 70 år: se de nye uniformer

Gensyn med min by

Det er de færreste, jeg kender og har mødt, der ikke har kunnet lide Paris; ikke er faldet helt og aldeles pladask for byernes by og dens magi. Og efter gymnasiet skulle jeg selvfølgelig flytte dertil og kaste mig hovedkulds ud i en livslang forelskelse, der lige siden har splittet mig i to – for hvad er egentlig hjem efterhånden?
København er stadig fremmed for mig på mange måder. Jeg kender ikke alle de gode kaffebarer og har endnu ikke vovet mig op på en cykel herinde (jeg har faktisk cyklet meget i Paris).
Nu hvor jeg ikke længere bor i Paris sørger jeg for at besøge byen – og mine venner – ret jævnligt. Der går max et par måneder imellem mine besøg. Og igår kom jeg hjem fra et af de besøg. Hjem til regnfulde København. I skrivende stund sidder jeg på min stamcafé i Valby og tænker på, hvordan det ville være at flytte tilbage. For 117 gang….
Men egentlig er jeg glad her, og København skal for alvor have en chance.

Nå, men i hvert fald har jeg lige tilbragt et par dage i Paris. Jeg fik set mine venner, drukket en forfærdeligt masse kaffe (der er mange gode specialkaffebarer i Paris!) og spist en masse croissanter. Efteråret er efter min mening den smukkeste årstid i alle storbyer, og man kunne mærke, at årstiden så småt havde fundet vej til Paris. Mennnn farverne var der ikke helt endnu, så jeg tror, jeg må tilbage om et par uger og nyde det smukke efterår i byernes by!

Hermed lidt fotos fra mine dage i Paris:
(Husk også at følge mig på Instagram, hvor I kan følge mine rejser ?live” via min story (jeg bruger næsten ikke Snapchat mere))

dsc04439dsc04112dsc04123dsc04187dsc04410dsc04290dsc04291dsc04326  dsc04386  dsc04377 dsc04468

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAS 70 år: se de nye uniformer