Anmeldelse: Bowl Market

Review: The Organic LAB, Copenhagen

Two years ago I made the decision to stop eating meat, fish and poultry, and that was probably the best decision I ever made. The main reason I became a vegetarian was for the animals, as I don’t believe that we have the rights (or even need) to kill living beings in order to eat. That my decision also has positive consequences for the environment is only a bonus. Never the less, I was quite excited to find about the opening of The Organic LAB in Store Kongensgade, Copenhagen. (dansk i kursiv)

For to år siden tog jeg beslutningen om at stoppe med at spise kød, fisk og fjerkræ, og det var formegentlig den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Jeg lever vegetarisk af hensyn til dyrene, da jeg ikke synes, vi har ret til (eller behov for) at slå ihjel for at spise. At min beslutning også har positive konsekvenser for miljøet er blot et bonus. Ikke desto mindre blev jeg ret begejstret da jeg læste om åbningen af The Organic LAB (åbnede i sidste uge) i Store Kongensgade.

anmeldelse-the-organic-lab0-1

My friend Sofie and I therefore visited the restaurant to try out the food! And we definitely were not disappointed. Quite the opposite. But more about the place: The Organic LAB is a plant-based (100% vegan) gourmet restaurant and winebar. They are dedicated to both organic and sustainable food (no food-waste here), and everything on the menu is gluten-free. The restaurant itself is rather small and intimate, and Sofie and I sat in the window, from where we could people-watch while eating our plant-bacon (yup, you can get that here, and it’s so yummy!)

Min veninde Sofie og jeg besøgte derfor restauranten for at smage på sagerne! Og vi blev ikke skuffede…. Tværtimod. Men kort om stedet: The Organic LAB er en plantebaseret (100% vegansk) gourmetrestaurant og vinbar. De går desuden op i både økologi og bæredygtighed (madspild blandt andet), og alle retter er gluten-fri. Selve restaurantslokalet er småt og intimt, og Sofie og jeg sad i vinduet, hvor man kan betragte gadebilledet mens man nyder sit plante-bacon! (Jep, det kan du få her – og det er godt!)

anmeldelse-the-organic-lab2

The Organic LAB was definitely a dining experience beyond the usual, and a top-notch introduction to plant-based food. I will definitely recommend it to people who are rather skeptical when it comes to vegetarian/vegan food!

The Organic LAB var helt klart en madoplevelse udover det sædvanlige, og en super introduktion til en mere plantebaseret kost. Jeg vil i hvert fald anbefale stedet til dem jeg kender, der er skeptiske når det kommer til vegetarisk/vegansk mad!

I don’t know that many vegetarian/vegan restaurants in Copenhagen yet, but if you know some good ones, I’d love to hear from you!

Jeg kender endnu ikke så mange vegetariske/veganske spisesteder i København, men kender I nogle gode steder, vil jeg rigtig gerne høre fra jer!

More vegetarian/vegan restaurants, Copenahgen – come on! 🙂

Flere vegetariske/veganske spisesteder, København – kom så! 🙂

The Organic LAB,
Store Kongensgade 6
Copenhagen, Denmark

anmeldelse-the-organic-lab1

4 comments

 • Camilla L W

  Jeg skulle også til at anbefale SOULS CPH. Og ellers er der jo mange steder, hvor du kan få mange veganske retter/muligheder (bl.a. Hope Bar og Hafnia), men de er vidst ikke 100% veganske steder (dvs. at de har retter, der ikke er veganske).
  Ved du om The Organic LAB kun har åbent til aften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Steffensen

   Hej Camilla! Tak for anbefalingerne! The Organic LAB har kun åbent til aften, ja 🙂 Kh Monica

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Har stadig ikke været på Organic Lab, men det lyder helt klart som at jeg skal derind snart. Botaniq er desværre lukket, men et vegansk burgersted er åbnet der hvor det lå, de hedder Green Burger. Ellers er du nødt til at prøve Souls! Og kagerne på Kaf! ..Der er virkelig kommet mange gode veganske steder i København på det sidste, så det er bare om at finde dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Steffensen

   Ja, jeg kan i hvert fald kraftigt anbefale The Organic LAB! Og det lyder da som om, at jeg bare skal blive bedre til at gøre min research når det kommer til vegetariske/veganske hotspots i København! Jeg vil i hvert fald hen på Souls (tak!) – og Kaf er også rigtig god, ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Bowl Market