Barista i eget hjem

My 5 Favorite City Instagrammers

insta-cities

Amongst the countless social media platforms that are available to us today, Instagram is by far my favorite, and the one I use the most. I get inspired from the many talented photographers on there, and I can post my own photographs in a sort of informal way. I guess you can say that Instagram works sort of like my “informal portfolio”, where I can share my everyday life and interests (for traveling, coffee, etc.) – You can follow me here: @monicags (dansk i kursiv)

Blandt de mange sociale medier, vi har til rådighed i dag, er Instagram hands down min favorit. Det er her jeg inspireres mest, og det er her, jeg har mulighed for at lægge mine billeder op på en uformel måde. Man kan vel egentlig sige, at Instagram lidt fungerer som min ?uformelle portfolio?, hvor jeg kan dele min hverdag og mine interesser (for blandt andet rejser, kaffe, mm.) – I kan i øvrigt følge mig her: @monicags

On Instagram I follow artists, photographers, creatives, travellers and digital nomads. And then, of course, I use the platform to find little, local hotspots and coffeeshops, the places I travel. So! I thought I would share a couple of my favorite city-profiles (although there are soooo many, so it’s been hard to choose), so you can find inspiration for your next big city trip! (.. or be tempted to buy the ticket, if you haven’t already done it!) 😉 Anyway, here they come:

På Instagram følger jeg kunstnere, kreative, rejsende og digitale nomader. Og så bruger jeg selvfølgelig også mediet til at opspore små, lokale steder og gode kaffebarer, de steder, hvor jeg rejser. Jeg tænkte derfor at jeg ville dele et par af mine yndlings-storbyprofiler (selvom der er maaaange, så det har været svært at vælge), så I også kan inspireres til jeres næste storbyrejse (.. eller måske blive fristet til at bestille billetten, hvis I ikke allerede har fået det gjort) De kommer i hvert fald her:

@wishwishwish (London)

fullsizerender-1

@parisinfourmonths (Paris)

fullsizerender

@ruerodier (Paris)

fullsizerender-3

@thomas_k (Berlin)

fullsizerender-2

@calebthill (New York)

fullsizerender-4

 

3 comments

  • Gode billeder – Smukt!
    London skal opleves – de andre kan jeg klart anbefale 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh jeg elsker Paris! Når jeg er ude og rejse plejer jeg også gerne at finde hashtags for de forskellige byer, man kan nemt finde nogle fede events på den måde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barista i eget hjem