'Tis the Season to Chill

New Magazine for Coffee-Enthusiasts

kaffe

I was beyond excited when the news broke that one of my favorite coffeeshops, The Coffee Collective, was launching a magazine entirely dedicated to coffee! I immediately reached out and got myself a copy of the very first issue. Needless to say, this was the perfect holiday read for a coffee-enthusiast like myself, with brewing guides and tips, interviews with farmers, and a beautiful profile on the Copenhagen coffeeshop, Det Vide Hus (I haven’t actually been yet, but now I’m even more excited to finally go!).

Dansk: Jeg var mildest talt begejstret da jeg fandt ud af, at en af mine favorit-kaffebarer, The Coffee Collective, lancerede et magasin dedikeret til kaffe! Jeg kontaktede straks kaffebaren og fik anskaffet mig et eksemplar af det aller-første nummer. Perfekt ferie-læsning for en kaffe-entusiast som jeg selv, med brygge guides og tips, interviews med kaffebønder, og en fin profil af Københavner kaffebaren Det Vide Hus (hvor jeg ikke har været endnu, men damn, hvor jeg glæder mig!).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Tis the Season to Chill