Confessions of an Introverted Traveler (Part 1)

So, What’s Next?

window-workspace

(My lovely little workspace by the window in my new home)

(Scroll ned for dansk) The first few weeks of January have been quiet. It always takes time to settle back into your everyday pace and “routine” after a much-needed christmas holiday. My most recent “trip” was to Kurhotel Skodsborg in December (not much of a “trip”, really) and I’m excited to get moving again! This weekend I’m going to Northern Jutland for a couple of days to write two travel features, staying in my family’s adorable, little summerhouse in the woods. Can’t wait to revisit all the beautiful places up north. It’s definitely my favorite part of Denmark; I’ll show you why in a few days..

After that I’m headed to Paris for a couple of days, from where I’ll be working on a couple of travel features as well – and seeing my friends, of course. My friend Julie is going to be a mom any day now, so I’ll be super lucky to meet her little babygirl when I visit!

 

Then there’s Algarve (Portugal), New York in March, and Rome in April. And that’s all I know right now, really. I’m hoping to squeeze in Berlin and Budapest somewhere, but we’ll see.

De første par uger af januar har været stille. Det tager altid lidt tid at falde tilbage i hverdags-tempoet efter en tiltrængt juleferie. Min sidste “rejse” var ganske kort – nemlig til Kurhotel Skodsborg, så jeg er med andre ord ret spændt på at komme rigtigt afsted igen! Denne weekend tager jeg et par dage til Nordjylland for at skrive to rejsereportager fra min families nuttede, lille sommerhus. Jeg kan slet ikke vente med at komme op til alle de smukke omgivelser ved Vesterhavet. Det er helt klart mit yndlings-område af Danmark.

Dernæst drager jeg mod Paris et par dage, hvorfra jeg skal lave et par rejsereportager – og se mine venner selvfølgelig. Min veninde Julie skal til at være mor (any day now!), så jeg er super heldig og får lov til at møde hendes lille pige når jeg kommer! 

Så er der Algarve (Portugal), New York i marts, og Rom i april. Og det er egentlig det, jeg ved lige nu. Jeg håber lidt på at få plads til Berlin og Budapest derimellem, men det vil tiden vise. 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confessions of an Introverted Traveler (Part 1)