5 Travel Reads of the Month

Foggy Saturday in Amager Beach Park

dsc06466

I don’t care what people say – grey days are fantastic. Sometimes better than sunny days. Sometimes a lot better than sunny days. Today was one of those days. Sofie and I started our day at Café Det Vide Hus in the centre of Copenhagen and later went for a long walk to Amager Beach Park, where we breathed in the fresh air and enjoyed the beautiful fog (everything is sooo photogenic in the fog)

Jeg er dybt uenig med folk, der kun kan værdsætte solskinsdage, og brokker sig over gråvejrsdage. Gråvejrsdage er fantastiske. Nogle gange bedre end solskinsdage. Nogle gange langt bedre end solskinsdage. I dag var en af de dage. Sofie og jeg startede vores dag med kaffe på Café Det Vide Hus i Gothersgade, hvorefter vi gik en lang tur fra mig af og ud til Amager Strandpark. Her nød vi den friske luft (og vind!), og den smukke tåge, der jo altså bare gør omgivelserne åh så fotogene. 

dsc06475 dsc06483 dsc06495 dsc06501

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Travel Reads of the Month