4 New Specialty Coffee Shops in Paris

In Between My Travels #1

twigs-og-mig

(Scroll ned for dansk) I arrived back in Copenhagen exactly a week ago after a couple of somewhat busy days in Paris, seeing friends, working on articles and visiting coffeeshops. On Saturday I worked all day, and Sunday I took the train down to visit my mom in the south of Denmark. My mom just spent two weeks in Bali, and while she was away we lost our little family-friend – or should I say family-member – Twiggy, our beloved cat through 8 years. Twiggy was extremely friendly, unlike her mom, Minnie, who’s still alive and well, but prefers to keep to herself. She was super cuddly and would always communicate a lot, follow me around the house, wait for me outside the bathroom door, sit next to me while I was working. She has calmed me down and cheered me up on bad days since I was a teen, and the house feels extremely empty now that she’s no longer around. So it was good to have my mom back so we could “mourn” together a little bit. It’s weird losing a furry friend. It’s almost as tough as losing a family member, yet people around you don’t exactly understand the bond that you had and how much the loss hurts.

twigsNevertheless, I spent a few days in the south, doing my accounts, working on some articles, and relaxing. I even joined my sister for a day’s work in the men’s wear shop that she works in. On Wednesday we went to ARKEN to check out their newly opened exhibition “Gosh! Is it alive?” – It was so scary and impressive at the same time, and definitely one of the most – if not the most – unique exhibitions I’ve ever seen. Definitely go check it out if you’re around!

arken

On thursday I’m off to Algarve, Portugal, so stay tuned! X


Jeg kom tilbage til København for præcis en uge siden efter et par ret så hektiske dage i Paris, hvor jeg så en masse venner, samlede stof til artikler og gik på kaffebarer. I lørdags arbejdede jeg hele dagen, og søndag tog jeg toget ned til sydsjælland for at besøge min mor. Hun har lige været to uger på Bali, og imens hun var afsted mistede vi desværre vores lille familieven – eller skal jeg hellere sige familiemedlem – Twiggy, vores elskede kat gennem 8 år. Twiggy var enormt selskabelig, i modsætning til hendes mor, Minnie, som stadig lever i bedste velgående, men foretrækker at passe sig selv. Hun var super kælen, “snakkede” en masse, fulgte altid efter mig rundt i huset, ventede på mig ude foran badeværelsesdøren og sad ved siden af mig når jeg arbejdede. Hun har været en ven på dårlige dage siden jeg var teenager, og huset føles pludselig forfærdeligt tomt uden hende. Sååå det var godt at have min mor tilbage, så vi sammen kunne mindes lille Twigs. Det er en mærkelig følelse at miste et kæledyr. Folk forstår ikke helt det bånd man havde til det lille dyr og den smerte man står tilbage med når man mister det. 

Nå, i hvert fald tilbragte jeg et par dagen sydpå; lavede regnskab, artikler og slappede af. Jeg tog endda en dag på arbejde med min søster i den herretøjsforretning, hvor hun arbejder. I onsdags tog vi op til ARKEN for at se den ny-åbnede udstilling “GYS! Er den levende?” – Den var enormt skræmmende og imponerende på samme tid. Helt bestemt en af de mest – hvis ikke den mest – særprægede udstilling jeg nogensinde har set. Se at komme afsted og se den næste gang du er i København!

På torsdag rejser jeg til Algarve i Portugal, så følg endelig med for lidt virtuel sol og varme! X

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 New Specialty Coffee Shops in Paris