Postcard from The Algarve

In Between My Travels #2

dsc06520

(Scroll ned for dansk) Sunday I arrived back from four lovely days in the Algarve. It was my first time in Portugal, so I was overly excited about finally going. Yesterday I had a deadline for one of my Algarve articles, which left me working non-stop till noon – Then I could finally lean back and watch the Oscars on the internet (I look forward to this event every year, and I had made sure not to enter Facebook etc., so I wouldn’t see who had won before actually seeing the show). Today I’ve been busy tying up some loose ends, answering emails and working on my second Algarve article. At the moment I’m also planning my upcoming trips: New York, Rome and the Faroe Islands. Tomorrow I’m escaping Copenhagen to spend some time with my family in the countryside, and next weekend (March 11th) is my birthday, where I’ll have a friend visit from Paris (her first time in Denmark!) In the meantime I have a few side projects that I may or may not share on here eventually! 🙂 Stay cool! X

dsc07007

I søndags kom jeg hjem efter fire fantastiske dage i Algarve. Det var første gang, jeg var i Portugal, så jeg var reeet spændt på at komme derned. I går havde jeg deadline for min første artikel fra Algarve, så jeg arbejde non-stop frem til middag, hvorefter jeg kunne læne mig tilbage og se Oscar-showet (jeg ser frem til dette event hvert år, så jeg sørgede for ikke at gå på Facebook eller nogle andre steder, hvor jeg kunne komme til at falde over vinder-afsløringer!) I dag har jeg haft travlt med at arbejde, besvare emails osv. I øjeblikket er jeg desuden i fuld sving med at planlægge mine næste rejser, der går til hhv. New York, Rom og Færøerne. Imorgen flygter jeg ud af København og ned til min familie på Sydsjælland, og næste weekend (11 marts) er det min fødselsdag, hvor jeg får besøg af en veninde fra Paris (det bliver hendes første besøg i Danmark, wuhu!) I mellem tiden har jeg et par andre sideløbende projekter, som jeg måske deler herinde på et senere tidspunkt 🙂 X

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from The Algarve