In Between My Travels #2

Travel Chic: 5 Essentials

travel-chic

Includes sponsored links: 1/ Ruffle button up shirt, Monki 2/ Trousers, KIOMI 3/ Watch, Cluse 4/Sunglasses, Ace & Tate 5/ Sneaks, Reebok.

I feel like I’m back to where I was last year around this time: about to go to NYC, not feeling stylish enough at all to brave the streets of one of the most fashionable cities in the world. So I thought I’d put together some inspiration – for you as much as for myself 😉 (never going to wear a ruffle shirt though, I’m afraid) Looking for some inspiration for traveling in comfort? Look no further.

Jeg føler, jeg er tilbage, hvor jeg stod for lige nøjagtig et år siden: på vej til NYC (hvilket jeg er igen om to uger), og føler mig på ingen måde klædt på (bogstaveligttalt) til at slentre ned ad gaderne i en af verdens mest fashionable storbyer. Så her er lidt inspiration til alle jer – men mindst ligeså meget til mig selv 😉 (jeg kommer dog nok aldrig til at eje en bluse med flæser, er jeg bange for) Leder du efter inspiration til at rejse komfortabelt? Så kig her. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In Between My Travels #2