Coffee & Pastries in Brooklyn

Vegan Fast-Food in New York

dsc08277

THANK YOU, by Chloe, for not just being yet another fancy, expensive clean-eating, raw-food, annoyingly healthy restaurant, but for serving greasy, delicious fast-food that make meat-eaters think twice!

I’m a vegetarian, and so I’m always happy to discover places like this one! The place (we visited the one in Bleecker Street) was super cozy and down-to-earth. Next to me sat an all-american New Jersey dad with his little kid crawling back and forth between him and myself 🙂 The prices aren’t bad: around 10$ for a burger and 6-10$ for a salad – I had the classic burger with tempeh-lentil-chia-walnut patty (oh my godddd, so much better than dead meat!), pickles, onion, beet ketchup, DELICIOUS sauce and potato bun. Yum!

We also popped by the next-door Sweets by Chloe, where you can enjoy vegan sweet treats! Off you go, fellow veggie-lovers!

by CHLOE,
185 Bleecker Street

Dansk: TAK, By Chloe, for at være noget andet end de sædvanlige fancy, dyre, clean-eating, raw food, irriterende sunde restauranter, og for at servere fedtet, lækker fast-food, der får kødspisere til at tænke en ekstra gang!

Jeg lever vegetarisk, så jeg er altid begejstret over at finde steder som dette! Stedet (vi besøgte deres Bleecker Street location) var virkelig hyggelig og nede på jorden. Ved siden af mig sad in ærke-amerikansk New Jersey far med hans lille dreng, der kravlede frem og tilbage mellem ham og jeg selv 🙂 Priserne er ikke slemme: ca. 10$ for en burger og 6-10$ for en salat – Jeg fik the classic burger med tempeh-linse-chia-valnødde bøf (SÅ meget bedre end dødt kød!), pickles, løg, rødbede-ketchup og en sindsygt lækker sauce. SÅ godt altså! 

Vi slog også lige forbi Sweets by Chloe, der ligger lige ved siden af, hvor man kan mæske sig i veganske søde sager! Afsted med jer, veggie-venner!

by CHLOE,
185 Bleecker Street

dsc08243 dsc08262dsc08248 dsc08279

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee & Pastries in Brooklyn