Vegan Fast-Food in New York

Buddha Bowls on the Upper East Side

dsc08659

Two of the things I enjoy most in cities are (1) specialty coffeeshops and (2) vegan/vegetarian restaurants! So I was particularly excited about my visit at By CHLOE and, of course, this gem! Le Botaniste, located a few blocks from Midtown and a stone’s throw from Central Park, is all about healthy, plant-based, organic food. Carina and I chose to share a buddha bowl (the Tibetan Mama Rice bowl, to be exact) and the vegetable rolls (sushi) with beet caviar, seaweed tartare and mushrooms! Yum! The prices are fair: Sushi is 8.95$, and the large Tibetan Mama Rice bowl was 13.05$. We seemed to be the only tourists in the restaurant (which is always a good thing when visiting places that are generally quite touristy)

Le Botaniste,
833 Lexington Ave, New York

Dansk: To ting, jeg elsker mest ved storbyer er (1) specialkaffebarer og (2) veganske/vegetariske restauranter! Så jeg var ret begejstret over By Chloe, men også denne perle af en veggie-restaurant. Le Botaniste, der ligger et par gader fra midtbyen og et stenkast fra Central Park, er 100% sund, plantebaseret og økologisk mad. Carina og jeg valgte at dele en buddha bowl (Tibetan Mama Rice Bowl, for at være helt nøjagtig) og vegetable rolls (sushi) med rødbede kaviar, tang tartar og champignon. Mmmh! Priserne er helt fair: Sushi kostede 8.95$, og den store buddha bowl kostede 13.05$. Vi var umiddelbart de eneste turister i restauranten (hvilket altid er et godt tegn når man besøger steder, der generelt er ret turistede)

Le Botaniste,
833 Lexington Ave, New York

dsc08655 dsc08675

4 comments

 • Jeg er helt vildt hooked på at prøve en Buddha Bowl efter, at have læst dit indlæg. Kender du nogen caféer i KBH, som serverer retten du kan anbefale? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Ja, det er simpelthen så lækkert! Hmm, der er California Kitchen, men jeg har ikke været der endnu – Tror den er ret god 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow sikke en flot blog, du giver mig helt lyst til at rejse og finde spændende restauranter og coffeeshops! 🙂 Så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Tusinde tak for den søde kommentar, Charlotte! Jeg er glad for at bloggen kan inspirere dig – det er hele formålet 🙂 Rigtig god aften til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan Fast-Food in New York