Buddha Bowls on the Upper East Side

Dinner at Café Henrie, New York

dinner-at-cafe-henrie

Sponsored. On my trip to New York I had the pleasure of testing Café Henrie’s new dinner service. Café Henrie has long been a favorite amongst bloggers and instagrammers – but mostly for their picture-perfect brunch. So when I was invited for dinner in the café I didn’t quite know what to expect. The place is absolutely adorable: kind of diner-inspired, pink and retro. Perfect for Instagram, really – but in daylight (my photos didn’t turn out well in the the poorly lit room, as you can see). The food, however, was super delicious. Not very filling, but good! I had the cabbage that was prepared like a steak in an extremely delicious sauce (I still don’t know what that was exactly, but oh my god, it was tasty!) I can definitely recommend the dinner, but would go for brunch next time I’m in town!

Café Henrie,
116 Forsyth Street, New York

(We were guests of Café Henrie – our dinner was complimentary)

Dansk: Under mit ophold i New York havde jeg glæden af at teste Café Henries nye aftenmads-service. Café Henrie har længe været en favorit blandt bloggere og instagrammere – men mest for deres lækre og billedskønne brunch. Så da jeg blev inviteret til middag i caféen vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Stedet er totalt nuttet – diner-inspireret, pink og retro. Perfekt til Instagram, virkelig – men i dagslys (mine billeder blev ikke så gode i det ringe belyste rum, som I kan se). Maden derimod var super lækker. Ikke helt vildt mættende, men god! Jeg fik kål, der var tilberedt lidt som en bøf, med en virkelig god sauce (jeg ved stadig ikke hvad det var sådan helt præcis, men manner, det smagte godt!) Jeg kan helt klart anbefale Café Henrie – men jeg ville nok selv komme efter deres brunch i fremtiden. Det er trods alt “deres ting” 😉

(Vi var gæster af Café Henrie – vores middag var på husets regning)

dsc07811dsc07792

Sponsored post.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buddha Bowls on the Upper East Side