5 New York Specialty Coffeeshops

Greenwich Village Stationary Paradise

dsc08218-2

You should’ve seen my face when I stumbled upon this place on our stroll through Greenwich Village (my favorite NYC neighborhood). I was “summoned” by the beautiful notebooks, pens and general interior of the McNally Jackson Store as we passed by, and I fell even more head-over-heels in love as I wandered around the store, mesmerized. I regret not spending more time there, though (then again, I could’ve spent hours there, and really, we had other stuff to do). Later I read that McNally Jackson is one of New York’s few successful independent book- and stationary stores. The Greenwich Village location is quite new, while the Prince Street SoHo one has been around for some time, but I can definitely recommend going to the Greenwich village location if you’re as much of sucker for aesthetic stationary, cute notebooks and brushed pens as I am!

McNally Jackson Store,
50 West 8th Street

Dansk: I skulle have set mit ansigt da vi på en solskins-lørdag i Greenwich Village faldt over denne perle af en forretning med fine, æstetiske kontorartikler. Alle de fine notesbøger, penne – og butikkens interiør, ikke mindst – kaldte på mig, og jeg forelskede mig kun mere da vi begav os indenfor. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke tilbragte mere tid i forretningen (men så igen – jeg kunne have tilbragt timevis her, og så havde vi formegentlig ikke nået de tusinde andre ting, vi skulle). Senere læste jeg at the McNally Jackson Store er en af New Yorks få succesfulde selvstændige bogforretninger. Forretningen i Greenwich Village er ret ny, men den i Prince Street i SoHo har ligget der i noget tid. Jeg kan dog varmt anbefale den i Greenwich Village, hvis man som mig er vild med æstetiske kontorartikler, fine notesbøger og brushed pens!

McNally Jackson Store,
50 West 8th Street

dsc08211 dsc08220dsc08213

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 New York Specialty Coffeeshops