Greenwich Village Stationary Paradise

Postcard from Rome

dsc08686

It’s been three magical days in Rome, and I’m already longing to go back to all the hidden trattorias and espresso bars, piazzas and fountains. Since it was my/our very first time in Rome, we felt like we “had” to (and was very excited to) see the Vatican, the spanish steps, the Colosseum, and so on (which was quite draining, to be honest)… I’ve never seen so many tourists in my life! However, we did take time to sit in the squares, walk the narrow streets of Trastevere and Sant’Angelo, drink espressos (standing up, of course), and eat tons of delicious italian food in authentic, Roman restaurants.

I thought Paris was the most charming city of all; now I’m not so sure. Stay tuned for recommendations! X

Dansk: Jeg har netop tilbragt tre magiske dage i Rom, og jeg længes allerede efter at rejse tilbage til alle de gemte trattorias og espresso barer, piazzas og springvand. Eftersom det var min/vores første gang i Rom, følte vi lidt at vi var nødt til (men også spændte på!) at se Vatikanet, den spanske trappe, Colosseum, osv. (hvilket var ret udmattende, for at være helt ærligt)… Jeg har aldrig set så mange turister i mit liv! Men vi tog os også tid til at sidde på de små pladser, gå ad de snævre gader og stræder i Trastevere og Sant’Angelo, drikke espresso (stående, selvfølgelig), og spise tonsvis af lækker, italiensk mad!

Jeg troede virkelig at Paris var den mest charmerende by af alle; nu er jeg ikke længere så sikker. X

dsc08701 dsc08705 dsc08724

2 comments

  • Isabella

    The reasons for the many tourists is that every school is on study trips around europe. I know 3 classes from my school are visiting rome this week

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenwich Village Stationary Paradise