Postcard from Rome

Eat, Pray, Love

dsc09236

If you’ve seen the beautiful film, “Eat, Pray, Love”, you might have already recognized this restaurant. We passed by in the afternoon when the waiters were preparing to reopen for dinner later in the evening. We headed back to Trastevere and didn’t dine here, but I definitely will on my next trip to Rome! Just look how romantic the settings are:

Dansk: Hvis I har set den skønne film “Eat, Pray, Love” kan I nok allerede genkende restauranten i billederne. Vi passerede den om eftermiddagen da tjenerne var i fuld gang med at gøre klar til aftensmads-gæsterne, men gik dog tilbage mod Trastevere, hvor vi havde middagsreservation. Vi nåede altså ikke at spise her, men jeg skal helt klart forbi på mit næste besøg! Kig lige engang hvor fint og romantisk der er:

dsc09242

The restaurant is called Ristorante Santa Lucia and you’ll find it close to the Piazza Navona at Largo Febo, 12. It’s such a peaceful little hide-away from the hectic, bustling city-centre – and very picturesque, as you can see!

Restauranten hedder Ristorante Santa Lucia og ligger et stenkast fra Piazza Navona. Adressen er Largo Febo 12. Det er sådan et skønt lille gemmested fra den hektiske bymidte – og meget, meget billedskønt, som I kan se! 

dsc09255 dsc09268 dsc09288

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from Rome