Best Pizzeria in Rome

5 Travel Reads of The Month

travel-reads2

1. Finally! Specialty coffee has arrived in Midtown Manhattan after being more of a downtown thing for a couple of years. (I visited the Blue Bottle Rockefeller location while in New York in March – read my guide to specialty coffeeshops in New York here)

2. 15 reasons to visit the Greek islands now – Not that you need them, ‘cause everyone knows the magic of the Greek islands. Greece is one of my all-time favorite summer destinations. The people are amazing, and so is the food – let alone the beaches and the olive groves!

3. A couple of good tips on ways to save on travel this year! Always useful…

4. More coffee… And a map of the world showing which countries drink the most coffee (I was amazed to find out just how much coffee the nordic countries consume compared to Italy, France and so on!)

5. New York Times wrote this useful guide on how to navigate a museum (which we all know can be quite a challenge)


Dansk:

1. Endelig! Specialkaffe er ankommet til Midtown Manhattan efter at have været mere af en downtown ting de seneste par år. (Jeg besøgte Blue Bottle Rockefeller da jeg var i New York i sidste måned – find min guide til specialkaffebarer i New York her)

2.  15 grunde til at besøge de græske øer nu – Ikke at nogen behøver dem, for alle kender til det græske øhavs magi (smuk natur, søde mennesker, god mad – what’s not to like?). Grækenland er virkelig en af mine all-time favorit sommer destinationer. 

3. Et par gode tips til at spare på rejseudgifterne i år! Altid relevant…

4. Mere kaffe… Og et kort over verden, der viser hvilke lande, der drikker mest kaffe (jeg var faktisk ret overrasket over, hvor meget kaffe norden konsumerer i forhold til f.eks. Italien, Frankrig, osv.)

5. New York Times har lavet denne gode guide til hvordan man navigerer rundt på et museum (hvilket vi alle ved kan være noget af en udfordring)

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best Pizzeria in Rome