5 Travel Reads of The Month

Sunny Sunday in Copenhagen

dsc09968

My cousin is visiting, and yesterday was a beautiful, sunny day here in Copenhagen, so we wandered around the botanical gardens, popped by the National Gallery of Denmark (I can totally recommend the current exhibition – The North meets Japan, so cool) and had coffee at Torvehallerne (Coffee Collective, of course). It’s nice to have a little break at home before I’m off to the Faroe Islands on Sunday! Stay tuned 😉

Dansk: Min kusine er på besøg i øjeblikket, og igår var vejret så skønt, at vi besluttede at gå os en tur i botanisk have, hvorefter vi slog vejen forbi Statens Museum for Kunst (.. og gud hvor er den aktuelle udstilling, Japanomania, bare fin!). Bagefter drak vi kaffe i Torvehallerne (Coffee Collective, selvfølgelig). Det er rart at have en lille pause herhjemme inden turen på søndag går til Færøerne! Stay tuned 😉

dsc00013

dsc09989

img_8445 dsc00096-1

dsc00036 dsc00056

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Travel Reads of The Month