Sunny Sunday in Copenhagen

The Most Beautiful Parc in Rome

dsc09463

With all its historic landmarks alone, Rome is such a breathtaking city. However, I often find that the crowds ruin the experience (being an introvert and all 😉 ) and I simply don’t enjoy hanging around the Trevi fountain, surrounded by people, constantly minding my bag and my camera. No, I much prefer going places like this one: Parc Savello (or Giardino degli Aranci). It’s one of the most beautiful gardens and viewpoints I’ve ever seen, and there really weren’t many people when we came here in the morning (around 9-10ish). I imagine the parc is breathtaking at sunset as well – and VERY romantic!

Dansk: Alene med alle byens historiske vartegn er Rom bare en helt og aldeles betagende og storslået by. Meeen, jeg føler ofte at de store menneskemængder ødelægger oplevelsen (introvert problemsss), og jeg nyder simpelthen bare ikke at hænge ud ved Trevi fontænen, omringet af mennesker, når jeg er nødt til konstant at være 110% opmærksom på min taske og mit kamera. Næ, så kan jeg meget bedre li’ at opsøge steder som dette: Parc Savello (eller Giardino degli Aranci). Den er en af de smukkeste haver OG udsigts-spots, jeg nogensinde har set, og da vi kom her om morgenen (ved 9-10 tiden) var der virkelig ikke særlig mange mennesker. Jeg kan forestille mig at haven også er magisk ved solnedgang – og MEGET romantisk, ikke mindst!

dsc09486 dsc09469 dsc09496

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Sunday in Copenhagen