The Most Beautiful Parc in Rome

Faroe Islands Photo Diary

dsc02072

Yesterday I came back home after a 4-day trip to the Faroe Islands. It really was quite an unusual place – more so than Iceland, though I did find that they are similar in more ways than not. We (Sidsel, my new partner-in-crime, and I) rented a car the entire time, which was a very clever decision since it’s pretty hard to get around the islands otherwise. Tórshavn itself is tiny, so the majority of our time we spent exploring the surrounding nature and – of course – indulging in the amazing, faroese cuisine. Here’s a couple of photos for you to swoon over:

Dansk: I går kom jeg hjem efter 4 dage på Færøerne. Det var min første rejse til de afsides øer, og bestemt et af de mest specielle steder, jeg nogensinde har været. Vi (Sidsel, min nye partner-in-crime, og jeg) lejede en bil under hele opholdet, hvilket var en meget klog beslutning, da det er rimelig vanskeligt at komme rundt på øerne ellers. Tóshavn er ganske lille (på størrelse med Vordingborg, get the picture?), så det meste af tiden brugte vi på at udforske de omkringliggende øer og natur, samt – selvfølgelig – det unikke færøske køkken. Her er i hvert fald et par billeder, I kan svime over, for naturen på øerne er selvsagt virkelig bjertagende (og fårene er ret søde): 

dsc01485dsc01952dsc01026dsc00724dsc01419dsc01953dsc01928

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Most Beautiful Parc in Rome