Travel Light: 4 Essentials

In Between My Travels #3

dsc02093

In 2017 so far I’ve been to North Jutland, the Algarve, Paris, New York, Rome and the Faroe Islands. And due to my eternal restlessness (the curse of my generation) I’m already eager to pack my suitcase and head off somewhere. Next trip is to Berlin, which is in two weeks from now – oh me, oh my, what will I do till then? Probably listen to the jazzy feel-good songs from La La Land on repeat (and occasionally switch over to something less jolly like The Smiths), finish M Train (Patti Smith) and get started on The Princess Diarist (Carrie Fisher) – Man, am I excited about this one?! Then I’ll eventually get around to doing my accounting, which I’ve been postponing for ages – or, well, months. What else? Yup, I’ll finish season two of Twin Peaks, of course, bake (another) chocolate cake, visit my mom, and – yay! – plan the summer. I’m thinking roadtrip in Italy – anyone coming with? 😉

Dansk: Indtil videre har 2017 – af rejser – budt på Nordjylland, Algarve, Paris, New York, Rom og Færøerne. Og grundet min evige rastløshed (min generations forbandelse) er jeg allerede ret ivrig efter at pakke kufferten og komme afsted igen. Næste rejse er til Berlin, hvilket først er om to uger – åh altså, hvad skal jeg dog stille op indtil da? Sikkert høre sangene fra La La Land på repeat (og indimellem skifte over til noget mindre muntert som f.eks. The Smiths), læse The M Train (Patti Smith) færdig og komme i gang med The Princess Diarist (Carrie Fisher) – Manner, hvor er jeg spændt på at komme igang med den langt om længe! Så skal jeg vel også til at have kigget på mit regnskab, hvilket jeg har tendens til at udskyde. Hvad ellers? Jo, så skal jeg da lige se sæson to af Twin Peaks færdig, bage (endnu) en chokoladekage, besøge min kære mor, og – yes! – lave planer for sommeren. Jeg tænker roadtrip i Italien – hvem skal med? 😉

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel Light: 4 Essentials