Life Lately - In Snapshots

Hello Madeira!

dsc02780

I’ve arrived to Madeira after a roughly 4,5 hours long flight from Copenhagen. Josephine (my sister) and I got up around 4am this morning, so immediately when we arrived we set out to find a spot by the pool, and chilled there most of the afternoon, drinking champagne and wine of course 😉 Madeira is located in the Atlantic, just off of Morocco’s coast, so it’s no more than 23 degrees hot during day time – which is perfect, really. In a minute we’re heading out to have dinner at the Nini Design Centre in Funchal! Don’t forget to follow me on Instagram (@monicags) to keep track of my whereabouts on Instagram stories ☀️

Dansk: Jeg er landet på Madeira efter en flyvetur på knap 4,5 time fra bette København. Josephine (min søster) og jeg stod op kl. 4 imorges, så umiddelbart med det samme efter vi var ankommet på vores hotel, satte vi kurs på poolen, hvor vi har ligger og daset det meste af eftermiddagen – og drukket vin og champagne selvfølgelig 😉 Madeira ligger i Atlanterhavet lige ud for Marokkos kyst, så her er ikke meget mere end 23 grader om dagen – hvilket sådan set er perfekt. Om lidt smutter vi ind mod Funchal, hvor vi skal spise middag på Nini Design Centre! Husk at følge med på Instagram (@monicags), hvor I kan følge mig omkring Madeira på stories ☀️

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life Lately - In Snapshots