Hello Madeira!

Garden Views: Quinta Vigia

botanical-gardens

Yet another update from beautiful Madeira. Today we got tired of waiting around for the sun, so we went for a walk downtown to further explore the city of Funchal. Funchal isn’t the largest of cities, but it does have well over 100.000 inhabitants. Our first stop downhill from our hotel (the hotel is Cliff Bay, in case you had gotten curious) was Quinta Vigia – an absolutely beautiful garden overlooking the city and bay. Many royals stayed here in the past (in a beautiful, pink mansion) and you can really appreciate just how luxuriant and colorful the island is.

Dansk: Endnu en (ganske kort) update fra smukke Madeira. I dag blev vi trætte af at sidde og vente på solen, så vi gik ned mod Funchal for at opdage lidt mere af byen. Funchal er bestemt ikke en stor storby, men den huser trods alt lidt over 100.000 faste beboere. Vores første stop på vej ned ad bakken fra vores hotel (Cliff Bay, hvis nogen var nysgerrige) var Quinta Vigia – en vanvittigt smuk have med udsigt over byen og bugten. Mange royale har boet her gennem tiden (i en smuk, lyserød bygning) og man kan virkelig se på de mange smukke planter hvor frodig og farverig øen er. Her kan alt simpelthen gro.
 dsc03076dsc02999 dsc03041

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Madeira!