Garden Views: Quinta Vigia

Panoramic Fine Dining in Funchal

While on Madeira we were lucky to dine out in some pretty nice restaurants. Design Centre Nini Andrade Silva was one of them. I’ll let the photos speak for themselves, but I should just say: if you ever go to Madeira, don’t miss this spot. It’s one of the most unique spaces in the city of Funchal, the view is gorgeous, and, yeah, so is the food. The portions are quite generous, so we left absolutely full, and very pleased with the whole experience.

Dansk: Imens vi var på Madeira var vi heldige at besøge en håndfuld gode restauranter. Design Centre Nini Andrade Silva var en af dem. Jeg vil lade billederne tale for sig selv, men lad mig blot sige dette: hvis du nogensinde kommer til Madeira, må du virkelig ikke misse dette spot. Det er et af Funchals mest unikke steder, udsigten er fantastisk, og ja, det er maden i hvert fald også. Portionerne er ret generøse, så vi forlod adressen propmætte – og meget, meget tilfredsstillede af hele oplevelsen.

dsc02817 dsc02824
dsc02838 dsc02849

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garden Views: Quinta Vigia