Panoramic Fine Dining in Funchal

Madeira Photo Diary

madeira-photo-diary

As promised (I think?), here are a couple more photos from our trip to Madeira. I’m good busy these days – just spent the weekend in Sweden, writing about this adorable, little spa hotel, and Friday I’m off to Montenegro. Till then I have a couple of articles to write, some research to do, and a bunch of emails to answer. Before Montenegro, however, I will get around to posting a couple of photos from my lovely, little spa-getaway! In the meantime, you can enjoy below captures of beautiful Madeira. Oh, and do pop by my Facebook page where I’ve shared a short video of the pilot whales that we spotted while there!

Dansk: Som lovet (tror jeg?), hermed lidt flere fotos fra Madeira. Jeg er travl (på den gode måde) i øjeblikket – har blandt andet lige været på weekend i Sverige, hvor jeg skulle skrive artikel fra et charmerende, lille spa-hotel. Fredag drager jeg mod Montenegro! Indtil da har jeg et par artikler, der skal skrives, lidt research, jeg skal have lavet, og en håndfuld emails, der skal besvares.. Inden jeg tager til Montenegro skal jeg nok lige sørge for at få postet et par billeder fra min spa-weekend! Imellemtiden kan I jo nyde mine billeder fra smukke, smukke Madeira. Når ja, og kig da også lige forbi min Facebook side, hvor jeg har delt en video af de grindehvaler vi mødte!

dsc02933dsc02881   dsc03020 dsc03092 dsc03116 dsc03198  dsc03286 dsc03324 dsc03344

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panoramic Fine Dining in Funchal