Postcard from Montenegro

The Oh So Beautiful Montenegro

Montenegro Budva

You might have already read/seen my most recent postcard – from Montenegro of course. We left yesterday and arrived back in rainy, grey Denmark last night, not too thrilled to have left one of the most beautiful countries we’ve ever been to. I’m not kidding though; I was seriously surprised by just how much Montenegro has to offer. Nature there seems so untouched and yet there are so many things for tourists to see and do – from discovering the mountains to exploring the medieval towns of Budva and Kotor. And sunbathing on the beautiful beaches of course!

I thought I’d share a couple more photos, and in a separate post I’ll show you Porto Montenegro, which is one of the most exclusive and luxurious waterfront developments in the world. Stay tuned! X

Dansk: I har måske allerede læst mit seneste postkort – fra Montenegro selvfølgelig. Vi rejste igår og ankom tilbage i grå og regnfulde Danmark i går aftes, ret så ærgerlige over at have forladt et af de smukkeste lande, vi nogensinde har været i. Virkelig! Jeg var super overrasket over hvor meget Montenegro faktisk har at byde på. Naturen er bjergtagende og uberørt, og så er der uendeligt mange ting, man kan give sig til; fra at vandre i bjergene til at gå på opdagelse i de fine middelalderbyer Budva og Kotor. Og så selvfølgelig solbade på de smukke sandstrande!

Jeg tænkte, jeg ville dele lidt flere fotos, og i et seperat indlæg vil jeg vise jer Porto Montenegro, som er et af verdens mest eksklusive og luksuriøse havneområder. Så stay tuned! X

Montenegro Budvadsc04432Montenegro MontenegroMontenegro Kotor

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from Montenegro