Summer Survival Kit

Vegan Open Sandwiches in Copenhagen

dsc05282

This post is sponsored. I visited The Organic Lab back when it had almost just opened last year, and a couple of days ago I came back to taste their smørrebrød (aka. danish open sandwiches) – vegan style of course! I love, love, love smørrebrød, and was super excited to taste The Organic Lab’s take on the danish classic. I had one with avocado, blueberries and pickled red onions, and one with potato and fried onions (see above), and man, was it delicious… Super tasty (and very filling…). If you are a vegetarian/vegan and curious to taste danish open sandwiches, definitely pop by The Organic Lab, who does a great job introducing copenhageners to delicious vegan food!

Indlægget er sponsoreret. Jeg besøgte The Organic Lab sidste år, ganske kort tid efter de var åbnet, og for et par dage siden lagde jeg igen vejen forbi den lille restaurant ved Kongens Nytorv. Denne gang for at smage deres smørrebrød, hvilket jeg var ret spændt på! Jeg fik en avocado mad med syltede rødløg og blåbær, og en kartoffel mad med ristede løg (se ovenfor). Det var simpelthen så lækkert – og så mættede det helt forfærdeligt (jeg kunne faktisk ikke spiste heeelt op, for at det ikke skal være løgn). Hvis du er vegetar eller veganer og elsker smørrebrød, kan jeg virkelig anbefale The Organic Lab, som gør et virkelig godt stykke arbejde med at introducere københavnerne for lækker, vegansk mad!

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Survival Kit