Vegan Open Sandwiches in Copenhagen

My Personal Pop-Up Office

personal-pop-up-office-2

This post is sponsored. Indlægget er sponsoreret.

One of the best things about my job is that I don’t have to go to an office every day. My office is wherever I want it to be. However, between packing, being on the road and unpacking, things tend to get mixed up a bit. Being a digital nomad, carrying my “office” (aka. MacBook) with me wherever I go for work, my newly acquired MacBook folder from Aarhus-based Ham/Lerche has turned out to be my new best friend. In it I can keep my, well yes – MacBook, but also my notebooks, headset, phone, pens, and whatever else I need at hand wherever I go. That way it’s separated from my socks and toiletries, and whenever I have a moment – at the airport or elsewhere – I can simply open my folder, and there it all is. Magic! Another bonus of the MacBook folder is how stylish it is. I don’t have to look like an idiot carrying around my little, portable office.

If you’re looking to get your hands on one, you can use the voucher “monica” and get 15% off until september 1st!

En af de bedste ting ved mit arbejde er, at jeg ikke behøver at tage “på kontoret” hver dag. Mit kontor er lige der, hvor jeg vil have at det skal være. Men! Det kan hurtigt blive noget værre rod når man konstant er på farten, og skal pakke (og pakke ud) flere gange om måneden. Tingene bliver hurtigt kludret sammen, og jeg kommer hurtigt til at spilde tid på at lede efter det ene eller det andet. Som “digital nomad”, hvor jeg altid har mit “kontor” med mig ud i verden, har min nye MacBook folder fra Ham/Lerche vist sig at være min nye bedste ven. Her har jeg det et lækkert overblik over de ting, jeg skal bruge i forbindelse med mit arbejde.. Min – sjovt nok – MacBook, men også notesbøger, headset, telefon, kuglepenne, og hvad det ellers måtte være.  På den måde er det seperat fra mine andre pakkenellikker. Æstetik betyder utroligt meget for mig, så det gør bestemt heller ikke noget, at mappen bare er super fin og lækker!

Hvis du også er vild efter at få fingrene i det lille mini-kontor kan du bruge rabatkoden “monica” og få 15% rabat på dit køb frem til den 1. september!

dsc05360

dsc05385

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan Open Sandwiches in Copenhagen