My Personal Pop-Up Office

Aalborg

img_0228

Apologies for the lack of posts these days. My MacBook is in surgery (or repair, as coldhearted MacBook-owners might say) – yes, I do miss it – so I’ve been using my hospitalised buddy as an excuse to take a little vacation. And that vacation started in Aalborg, in the northern part of Jutland, Denmark, where my friend Katrine and myself went to visit our friend Jonas for a few days. I’ve been to Aalborg a couple of times before as my family’s summerhouse is about 30-40 minutes away – by the seaside of course – and I really quite like the city. It’s super down-to-earth, pretty, and there’s so much going on all the time. They have quite recently opened its new street food court by the harbour, which we went to check out, and there are generally lots of outdoorsy activities and things to do!

Jeg beklager at der har været lidt stille på bloggen den sidste tid. Min MacBook er “på hospitalet” (eller til reparation, som kyniske MacBook-ejere ville sige) – ja, jeg savner den ret meget – så jeg har brugt “indlæggelsen” som en undskyldning for at tage lidt ferie. Og den ferie startede i Aalborg, hvor Katrine og jeg tog op for at besøge vores fælles ven Jonas. Jeg har været en del i Aalborg da min families sommerhus ligger 30-40 minutter derfra – ved Vesterhavet naturligvis – og jeg kan egentlig rigtig godt lide byen. Den er bare super rar, fin og så sker der ting og sager hele tiden. Denne gang var der for eksempel lige åbnet street food marked ved havnen, hvilket vi selvfølgelig tjekkede ud, og så er der generelt rigtig mange udendørs aktiviteter og ting at tage sig til!

img_0224  img_0227

4 comments

 • Skønt – jeg er selv fra Aalborg og har kørt en del til Vesterhavet de sidste måneder (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Dejligt! Det må være fantastisk at have Vesterhavet så tæt på! Jammerbugten er virkelig mit yndlingssted i hele Danmark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor er det surt med din MacBook. Håber den klarer sig! Dejlige billeder fra Aalborg. Det nemlig så dejlig en by, som ofte er meget overset. Boede der under min studietid og glæder mig så meget til, når jeg kommer hjem til Danmark på besøg i næste måned, hvor jeg helt sikkert skal at smut forbi Aalborg (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Ja, det er smadder irriterende.. Men har gudskelov lige i dag modtaget besked om at den er klar til afhentning – hurra! Aalborg er skøn – jeg kan godt forstå, du savner det og glæder dig til at gense byen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Personal Pop-Up Office