Aalborg

Sur les Toits de Paris

dsc06087

Mais oui! You guessed right – I’ve arrived in Paris. As you might have also guessed from above and below photos, I’m staying in a typical parisian studio with a beautiful view of the Paris rooftops. I’ll most certainly consume beaucoup de glasses of red wine and cups of coffee on my cute, little balcony while I’m here.

Catch up with ya later! X

Dansk: Mais oui! Du gættede rigtigt – jeg er ankommet i Paris. Som du måske også har gættet (ud fra oven- og nedestående billeder) bor jeg i en ærke-parisisk studio med fantastisk udsigt over byens tage. Jeg kommer helt sikkert til at indtage en masse glas rødvin og kopper kaffe på min skønne, lille balkon, mens jeg er her!

Følg med for flere updates fra Paris! X

dsc06086 dsc06085 dsc06072

2 comments

 • Louise Drejer

  Hvor er det fint Moni! Henrik og jeg skal til Paris til efteråret, så jeg kommer nok helt sikkert til at skrive til mht tips 🙂 Hvordan har du fået fat i den fine lejlighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Ja, her er så lækkert! Og det er du velkommen til! Den har jeg fået fingrene i igennem mit danske netværk her i Paris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aalborg