Early Mornings in Paris

Petit déjeuner on Île Saint-Louis

petit-dejeuner

One of the things I always do when in Paris, even though I’m admittedly not too fond of the coffee in regular cafés, is that I go for petit déjeuner (aka. breakfast) in one of them. Café, croissant et jus d’orange pressé seems to be the perfect way to begin the day in a city like Paris. Le Saint-Régis is a beautiful café located on the tip of the island of Île Saint-Louis in the very centre of the city, and I’ve been coming here since I first moved to the city in 2012 (however not too often over the past few years). The other day Jonas and I met up at 6am to photograph the sunrise (which we quite like to do) from the island and sat down to have breakfast at Saint-Régis after.

Danish: En ting, jeg altid gør når jeg er i Paris, på trods af at jeg ikke er så forfærdeligt stor fan af kaffen på de almene caféer, er, at jeg går ud og spiser petit déjeuner (aka. morgenmad) på en af dem. Café, croissant et jus d’orange pressé er den perfekte start på dagen i en by som Paris. Le Saint-Régis er en fin café, der ligger på spidsen af Île Saint-Louis i hjertet af byen, hvor jeg er kommet siden jeg først flyttede til byen i 2012 (dog ikke så ofte de seneste par år). Den anden dag mødte jeg Jonas for at fotografere solopgangen fra Île Saint-Louis, og bagefter satte vi os på Saint-Régis og spiste morgenmad.

moni-parisdsc06412dsc06436 dsc06443

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early Mornings in Paris