Newsletter Sign-Up + 5 Secret Tips to Paris

The New Best Friend of Plant-Loving Travelers

dsc06698

This post is sponsored/indlægget er sponsoreret.

Anyone who’s been to my apartment knows that I’m quite fond of plants. Plants make the space feel more green and alive, and they’re beautiful to look at. However, spending half of my time outside of my home, traveling more often than not, I’ve come to realize that I can’t keep just any plant I want. I can try, but I’m likely to return home to a very sad – if not dead – plant. So you can imagine how excited I was to find out about Homeish’s Green Factory terrariums. Green Factory is french – from Paris to be exact, and Homeish is the first danish shop to sell these beautiful plants. In short, the terrarium plants work as tiny, self-sustainable ecosystems. In other words: it can survive without little to no care at all! How cool is that though? I’ve only had mine for a few weeks, but so far they’ve been taking very good care of themselves without any watering at all.

If you’re a bit of a nomad like myself – or if you’re just plain forgetful when it comes to watering your plants – go right ahead and get a 10% discount with code MONICA10 on www.homeish.dk.


Danish: Enhver, der har besøgt mig ved at jeg er ret så glad for planter. De giver liv og er pæne at se på. Meeen når man tilbringer så meget tid udenfor sit hjem, som jeg gør, finder man hurtigt ud af, at det ikke er sådan helt ligetil at holde planter. Det er i hvert fald de færreste, der vil overleve når man rejser så ofte som jeg nu engang gør. Så I kan nok forestille jer hvor begejstret jeg blev da jeg faldt over Homeishs Green Factory terrarier. Green Factory er fransk – fra Paris helt nøjagtigt, og Homeish er den første danske forretning og onlineshop til at forhandle de fine planter. Kort fortalt fungerer terrarierne som “selvkørende” små økosystemer, der virker ved fotosyntese. Med andre ord kan planterne overleve helt uden hjælp fra omverdenen! Hvor sejt er det ikke lige? Jeg har kun haft mine i et par uger nu, men indtil videre har de passet sig selv, hvilket jeg må sige at jeg er glad ved! 

Hvis du, ligesom mig, er ret meget afsted, eller måske bare er super dårlig til at få vandet dine planter, kan du bruge rabatkoden MONICA10 og få 10% rabat på en af Green Factory terrarierne hos Homeish

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Newsletter Sign-Up + 5 Secret Tips to Paris