The New Best Friend of Plant-Loving Travelers

Coffee in Bed

coffee-in-bed
Like most coffee-lovers I prefer to have my coffee served to me by a skilled barista in a good coffeeshop; however, there are advantages to making coffee at home, too. For one thing I can wear my pajamas while drinking it (maybe one day it’ll be cool to wear your pajamas to coffeeshops, who knows…), but I certainly also enjoy preparing it. Grinding the coffee, boiling the water, preparing the aeropress, filter or french press. I love how you can smell the coffee in the entire apartment afterwards. And then I love that I can have it in bed! The other day I couldn’t help but pull out my camera to take a couple of photos when the sun rays entered my room and I had just prepared my morning coffee, so I thought I’d share a couple with y’all. Have a beautiful day – and don’t forget to enjoy a cuppa in bed 😉

(Sponsored links:)
Looking to buy an AeroPress? Find it here.
Looking to buy a Hario filter set? Find it here.
Looking to buy a french press? Find one here.


Dansk: Ligesom de fleste kaffeentusiaster foretrækker jeg at få min kaffe serveret af en dygtig barista på en god kaffebar, meeen der er altså også fordele ved at lave kaffen hjemme. For eksempel kan man beholde sin pyjamas på når man drikker den (hvem ved, måske bliver det en eller anden dag cool at have pyjamas på på kaffebar…), men jeg kan faktisk også rigtig godt lide at lave min kaffe: male bønnerne, koge vandet, forberede aeropress, filter eller stempelkande. Og så elsker jeg når det dufter af kaffe i hele lejligheden. Når ja, og så er det altså også ret skønt at drikke kaffe i sengen! Den anden dag blev jeg nødt til at hive kameraet frem da solstrålerne stod ind af vinduet og jeg lige havde tilberedt min morgenkaffe, så jeg tænkte at jeg lige ville dele et par af billederne herinde. Hav en dejlig dag – og glem ikke at nyde en kop i sengen 😉 

(Sponsorede links:)
Find Aeropress her.
Find Hario filter-sæt her
Find stempelkande here.

morning-coffee-2morning-coffee-3

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The New Best Friend of Plant-Loving Travelers